Moderator

Som moderator så är jag den sammanhållande länken under ett evenemang. Det kan vara en personaldag eller en större konferens med tusen deltagare. Det är moderatorns jobb att förmedla en känsla, sätta stämningen och att leda evenemanget framåt. Som moderator sätter jag mig in i verksamheten, gör research, förintervjuar paneldeltagare och föredragshållare, och därefter skriver jag ett manus utifrån det underlag uppdragsgivaren har gett mig. Varje manus är unikt…även skämten.

Ordet konferencier kommer från latinets conferre som betyder sammanföra. Det största skillnaden mellan en moderator och en konferencier är att en konferencier oftast sammankopplas med lite festligare och lättsammare sammanhang med fokus på att underhålla. Väldigt roligt eftersom målet oftast är en känsla av ”Feelgood”. Det kan vara en gala eller en prisutdelning. 

En sak som du kanske inte visste är att jag även har en mångårig erfarenhet  både av att skapa och genomföra evenemang. Så när vi jobbar tillsammans så kan du lita på att jag ser helheten och förstår dina behov. Vill du ha stöd i genomförandet kan jag hjälpa dig med allt från innehåll till underhållning.

 

Referenser

Ledarskapsdagen Malmö Stad 2019:

”Vill bara skriva att shit pommes vad grym du är!! Under ledarskapsdagen idag var du varm, mkt rolig, kvick, spontan, proffsig, snygg och smart!”

 

En dag om SUS 2019

”Det gick mycket bra! Över all förväntan. Lovorden och komplimangerna över dagen har duggat in tätt, och en stor del i det är Susannas roll. Hon var en perfekt balans mellan skarp/saklig och lättsam/underhållande vilket var exakt vad vi sökte för dagen som ju hade ett ganska tungt tema.”