Susanna Dzamic i korthet

För 25 år sedan så sökte jag en programledarutbildning, mest för att ha någonting att göra. Och sedan dess har jag verkligen haft att göra. Det var en helt ny värld som öppnade sig och jag älskade den! Det är lekfullt, det går snabbt, man kan få vara i princip hur kreativ som helst och om någonting går fel så spelar man bara en låt och går vidare.

Det har blivit en del program genom åren och den minsta gemensamma nämnaren har nästan alltid varit nyheter, även när jag jobbar med humorprogram som Fredag i P1, som fram till för en månad sedan hette Fredag i P4, så utgår jag nästan alltid från nyheter, aktualiteter och vetenskapliga studier. Det kan vara allt ifrån varför bananflugor dricker sig fulla, till om man ska träna på fastande magen på morgonen för bästa resultat.

Och anledningen till att jag gör det jag gör är ju för att jag är så förtjust i att kommunicera och lära mig mer om hur vi människor fungerar, vilket är mer likt bananflugan än vad man först tror…
Jag kan bara inte få nog av vår samtid, men samtidigt så älskar jag historia och är obeskrivligt nyfiken på framtiden!

Men det är ju så mycket annat än radio som är roligt så därför har jag lärt mig en hel del annat oxå genom åren och nu tänker jag att det är dags att samla allt på ett ställe…och det är här!

Tjänster/Programledare

Men jag arbetar även som moderator. Det tycker jag är riktigt roligt!
Hur jag tänker kring den rollen och hur jag arbetar med mina uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat kan du läsa mer om här:
Tjänster/Moderator-Konferencier

En sak som du kanske inte visste är att jag även har en mångårig erfarenhet både av att skapa och genomföra evenemang. Det var så det började när jag en gång för länge sen drev en liten alternativ klubb i en tid då alla drack Stella Artois.

Så när vi jobbar tillsammans så kan du lita på att jag ser helheten och förstår dina behov. Vill du ha stöd i genomförandet kan jag hjälpa dig med allt från innehåll till underhållning.

Och anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev så länge.

Jag hoppas såklart att du vill läsa min blogg. Tanken är att den ska inspirera, tipsa och ge dig ett skratt eller två. Med 25 års erfarenhet av media och av att moderera så jag har samlat på mig en hel del erfarenheter som jag gärna delar med mig av, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag att skriva om allt möjligt som fyller mina dagar samt tankar kring olika fenomen och funderingar, om livet i stort och smått helt enkelt.

Så välkommen till min sida, kolla gärna runt lite och varmt välkommen tillbaka!

Hör av dig, om du undrar något