Hur långt är det mellan Malmö och Lund?

Just nu sitter jag på tåget till Lund. Jag ska träffa Victoria Schönström från Byråteket som hjälper mig att producera en ny hemsida. Hon har gett mig i uppgift att skriva mitt första blogginlägg innan vårt möte, som är om 15 minuter. Det ger en ganska bra bild av hur jag fungerar. När man sänder radio så får man… oj nu rullar tåget ut från Malmö Central! Håll tummarna!

Var var jag… ?

Jo, när man sänder radio så får man ett speciellt förhållande till tid. Jag vet t ex. exakt hur långt 3 minuter är och hur mycket man hinner på den tiden, och det är mycket mer än vad man tror. Så jag lutar mig mot den erfarenheten när jag glider ut från Malmö Central.

Uppgiften jag fick var att beskriva vad den här bloggen kommer att handla om. Funderade på det och då poppade filmtiteln, ”I huvudet på John Malkovich” upp. Här kommer jag att skriva om min vardag. För det är mycket vardag i mitt liv. Eller snarare kanske det är så att alla dagar har lika mycket värde för mig. Tisdag eller lördag, det spelar ingen roll. Det viktiga för mig är vad jag fyller mina dagar med.  Jobb, funderingar, spaningar, träning. Och jag vill dela med mig av det som jag har samlat på mig under mina år, tips om vad som är bra att tänka på när du t ex. planerar din konferens och andra events.

Och jag kommer att skriva om mina vänner! Nästan varje dag träffar jag människor som är drivna, kunniga och passionerade. Det kan vara olika företag, organisationer, privatpersoner och de vill jag gärna presentera för dig. Det är inte några sponsrade samarbetspartners utan sådant som man gärna berättar för sina vänner om helt enkelt. Som var Malmös godaste Affogato finns…eller Sveriges, eller varför inte världens godaste!

Nu är jag i Burlöv… och jag tycker att mitt första blogginlägg är färdigt. 

Vi får se vad Victoria tycker…

P.s Och svaret på frågan är alltså att avståndet mellan Malmö och Lund är ca två blogginlägg långt om man räknar med ett kort stopp för att släppa förbi ett annat tåg…

Och här hittar ni Byråteket om ni behöver hjälp med er kommunikation och marknadsföring: https://www.byrateket.se/

De är ett typiskt bra exempel på det här med vänner!


13 Replies to “Hur långt är det mellan Malmö och Lund?”

 1. Ah, äntligen. Undrade om det fanns ett utrymme för insändare. Skönt.
  En så snygg medieplattform vill man ju medverka i. Älskar din ton, och sen ser det ju bra ut också.
  kramar från publiken.

 2. Hej Susanna
  Vad kul att du har börjat blogga. Jag tänker följa din blogg i fortsättningen.
  Kan tillägga att du tillhör en av mina favoriter bland programledarna på radio. Jag tycker du är så härlig att lyssna på.

  1. Hej Nilla!

   Nu blir jag ju superpepp och glad!

   Ska genast börja klura på nästa blogginlägg.

   Vad brukar du gå runt och fundera på?

 3. Äntligen!
  Supersnygg sida och ett bra format för dina tankar! Hörde dig på P4 igår. Det händer en gång per sommar att jag lämnar P1 och igår skedde det – och där var du! Lycka till! 🤗

  1. Hej Lars och välkommen!

   Nästa vecka kan du stanna kvar i P1 om du vill, då kommer jag att köra Talkshow-Sommar mellan 15.00-15-40!

  1. Hej där!
   Vad roligt att du hittade hit!

   Jag uppskattar att du har så finkalibrerad syn!
   Mitt synfält är fortfarande lite suddigt…

 4. Så kul det ska bli att följa dig! Gillar ju dig som person o din attityd som är så Malmö. O då menar jag Malmö innan Z som många tror e Malmö attityd. Lycka till denna är enkel o snygg. Jag gillar enkelhet o tydlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait